IBM Cloud har datasenter i Norge

datasenter-fet

IBM Cloud datasenter på Fet i Norge. Det betyr at nettskyen er tilgjengelig fra Norge. Datasenteret i Norge er en del av en global infrastruktur på 30 datasentre over hele verden. Datasentrene er knyttet sammen gjennom et privat nettverk på mer enn 2000 Gbps kapasitet. IBM Cloud tilbyr leie av fysiske og virtuelle maskiner. Det betyr at du kan flytte løsninger til skyen som ikke er virtualiserte eller «cloudyfiserte». En konto hos Cloudwalker gir deg også tilgang til IBM Cloud sine kognitive løsninger som Watson og gjør det enkelt å utvikle mikrotjenester og apper.

Cloudwalker kan gjennom IBM Cloud sitt samarbeide med VMware levere deg ferdig lisensierte vSphere maskiner med tillegg av vSAN, NSX og andre VMware produkter på time eller månedsbasis.