IBM etablerer SoftLayer datasenter i Norge

Oppdatering:

Datasenteret er nå åpnet. Ta kontakt for konto!

Pressemelding:

IBM annonserer som den første globale skyleverandør, et nytt datasenter i Norge gjennom sitt datterselskap SoftLayer. Dette er en stor og viktig nyhet for norsk IT industri og ikke minst en strålende nyhet for oss i Cloudwalker. For nøyaktig et år siden etablerte vi Cloudwalker i samarbeid med IBM for å bli et kraftsenter for SoftLayer i Norge. Det store målet har vært en etablering av et SoftLayer datasenter i Norge.

«SoftLayer datasenter i Norge åpner tilgangen til verdens beste skyteknologi for selskaper som jobber fra Norge og ut i verden eller for selskaper som operer i Norge. Den virkelige store vinneren er offentlig sektor i Norge» sier daglig leder Paul Are Killie i Cloudwalker. Mange er bekymret for sikkerheten og lagringen av data utenfor Norges grenser. I kombinasjon med SoftLayers unike skyteknologi, fjerner etableringen de siste barrierer for å utnytte skyteknologi for norske selskaper og norsk offentlig forvaltning.

Cloudwalker AS er et norsk selskap som er spesialisert på bruk av skyteknologi. Selskapet leverer rådgiving om bruk og implementering av skytjenester. Selskapet har erfaring og kompetanse på løsninger fra SoftLayer.

Kontakt
Paul Are Killie
paul.killie@cloudwalker.no
Mob 93005769