IBM SoftLayer åpner nytt datasenter i Sydney, Australia!

Another reason to try SoftLayer in Australia.

SoftLayer, et IBM selskap, annonserte i går at de har åpnet nok et nytt datasenter – denne gangen er det i Sydney, Australia.
Dette kommer i tillegg til datasenteret som åpnet i Melbourne, for ikke så lenge siden.

Det nye datasenteret i Sidney er ikke bare bygget for å dekke det Australske markedet, men er også en del av SoftLayers voksende fotavtrykk i Asia-Stillehavsområdet, og store nettverk av datasentre over hele verden.

Har du kunder og/ eller virksomhet i Asia-Stillehavsområdet, må du gjerne teste løsningene dine i dette datasenteret. For å markere åpningen av det nye datasenteret tilbyr SoftLayer nye kunder – i en begrenset periode – gratis forbruk med inntil $500 (NOK 4.022,85 i.flg. valutakurser.no 11.3.15).

Les mer om dette på SoftLayer sin annonsering her:
http://www.softlayer.com/info/sydney-hosting?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRojvqvJZKXonjHpfsX57e8kUKCziokz2EFye%2BLIHETpodcMTstiNa%2BTFAwTG5toziV8R7LHLM1lydQQUhLg#utm_source=slist&utm_medium=email&utm_content=sydneylaunchoffer&utm_campaign=globalexpansion

Denne rabattkoden kan du normalt også bruke som eksisterende Cloudwalker og/ eller SoftLayer når du bestiller nye resursser i datasenteret i Sidney.

Cloudwalker AS er din SoftLayer business partner i Norge med global leveranse og lokal kompetanse!